Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عباسی در دیدار "دراگان تودورویچ" سفیر صربستان در جمهوری اسلامی ایران، طلاب و دانشجویان جامعه‌المصطفی را نماد عقلانیت، تمدن و فرهنگ دینی توصیف کرد و افزود: المصطفاییان با حکمت، عقلانیت، تدبیر و اشراف علمی بهترین سفیران فرهنگی و حلقه وصل ملت‌ها، ادیان، مذاهب و فرهنگ‌های مختلف جهان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جامعه‌المصطفی را خانه تمام ملت‌ها و فرهنگ‌های جهان توصیف کرد و افزود: حضور کم‌نظیر دانش‌پژوهانی از ۱۳۰ ملیت جهان، نشان‌دهنده عمق فعالیت‌های علمی آموزشی جامعه‌المصطفی در عرصه بین‌الملل است.

وی گزارشی از عضویت جامعه‌المصطفی در اتحادیه‌های بین‌المللی جهان ارائه کرد و اضافه کرد: جامعه‌المصطفی العالمیه عضو اتحادیه دانشگاه‌هایی مثل «اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌ها»، «اتحادیه بین‌المللی روسای دانشگاه‌ها»، «اتحادیه دانشگاه‌های جهان اسلام»، «شورای بین‌المللی دانشگاه‌های مجازی» و «اتحادیه دانشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه» است.

عباسی ادامه داد: برخی از نمایندگی‌های جامعه‌المصطفی نیز از عضویت اتحادیه‌های بین‌المللی برخوردار بوده، ارتباطات خوبی با مراکز دانشگاهی جهان داشته، تفاهم‌نامه‌های گسترده علمی، آموزشی و پژوهشی فاخری را رقم‌زده‌اند.

وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی جامعه‌المصطفی در عرصه بین‌الملل، بر اهمیت تقویت ارتباط با مجموعه‌های دانشگاهی جهان تاکید کرد و ابراز داشت: جامعه‌المصطفی هم‌اکنون ۱۷۰ رشته و گرایش در سطوح مختلف تا مقطع دکتری را در سه قلمرو علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ ارائه می‌کند.

وی گزارشی از گستره برگزاری دوره‌های علمی مشترک جامعه‌المصطفی با دانشگاه‌های بین‌المللی ارائه و خاطرنشان کرد: این مرکز علمی علاقه‌مند است تا بتواند همکاری‌های گسترده علمی و آموزشی را با دانشگاه‌های صربستان رقم بزند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت ایجاد، تقویت و توسعه ارتباطات علمی جامعه‌المصطفی با مراکز علمی صربستان و پیگیری قالب‌های متنوع علمی- آموزشی مشترک، اعم از پروژه‌های مشترک پژوهشی، برگزاری همایش‌ها، سمینارها و نشست‌ها، تبادل استاد و دانشجو، برپایی فرصت‌های مطالعاتی و ارائه دوره‌های کوتاه‌مدت تاکید کرد.

عباسی در پایان قرابت فرهنگی ایران با کشورهای شرق اروپا را بستری مهم برای گسترش همکاری‌ها دانست و افزود: ارتباط نزدیک فرهنگی و دوستانه دو ملت ایران و صربستان و نیز توسعه روابط علمی مجموعه‌های دانشگاهی دو کشور، بر سایر عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی تاثیر بسزایی خواهد داشت؛ توسعه ارتباطات عمیق‌تر فرهنگی و علمی، در عمیق‌تر شدن روابط دو کشور و دو دولت بسیار موثر خواهد بود.

لزوم توسعه ارتباطات تجاری ایران و صربستان و آموزش زبان فارسی

سفیر صربستان در ایران نیز در ادامه این دیدار ضمن تقدیر از تلاش‌های علمی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، بازدید خود از جامعه‌المصطفی را زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های علمی دانشگاه‌های صربستان و جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.

دراگان تودورویچ در ادامه بر اهمیت توسعه ارتباط دانشگاه‌های صربستان و جامعه‌المصطفی تاکید کرد و ابراز داشت: عمق ارتباطات مردمی و سیاسی دو کشور می‌تواند، همکاری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و علمی را فعال‌تر سازد.

وی ضمن تاکید بر لزوم توسعه ارتباطات تجاری ایران و صربستان، ظرفیت آموزش زبان فارسی را سرآغازی بر توسعه همکاری‌های علمی جامعه‌المصطفی با دانشگاه‌های صربستان توصیف کرد و یادآور شد: به‌عنوان سفیر کشور صربستان آمادگی دارم تا زمینه‌ساز توسعه همکاری‌ها و ارتباطات علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های ایران به‌ویژه جامعه‌المصطفی و دانشگاه‌های کشورم باشم.

برچسب‌ها قم جامعه المصطفی العالمیه صربستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم جامعه المصطفی العالمیه صربستان قم جامعه المصطفی العالمیه صربستان دانشگاه های صربستان توسعه ارتباطات جامعه المصطفی بین المللی دانشگاه ها همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید امام جمعه اهل سنت ارومیه برتکریم کارگران و معلمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، ماموستا مامد کلشی‌نژاد امروز در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل‌سنت ارومیه با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوا و دوری از گناهان و با اشاره به روز شوراها اظهار داشت: شوراها پس از انقلاب اسلامی، پل ارتباطی بین مردم و دولت‌های مختلف بوده‌اند و خوشبختانه تا حدودی برای پیشرفت و توسعه و خدمت به مردم در مناطق محروم زحمت کشیده‌اند اما باید تلاش خود را بیشتر کرده تا رضایت خدا و مردم را کسب کنند تا کشور به آرمان‌های متعالی خود برسد.

وی در ادامه با گرامی‌داشت روز خلیج فارس تصریح کرد: بی‌تردید خلیج فارس همواره جزو خاک میهن اسلامیمان بوده است و یک نگین و نماد تفکیک‌ناپذیر از خاک جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

امام جمعه اهل‌سنت ارومیه در ادامه نیز به نامگذاری روز کار و کارگر اشاره کرد و افزود: قشر کارگر برای پیشرفت و عمران و توسعه کشور زحمات بی‌وقفه کشیده و اگر کارگر نباشد کشور دچار رکود اقتصادی و عمرانی می‌شود پس باید قدر آن را دانست و دولت نیز مایحتاج آنها را از لحاظ بیمه و مسکن مهیا کند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کارگران شاید از لحاظ درآمدی نمی‌توانند هزینه‌های جاری خود را به خوبی تامین کنند و حقوقشان کافی و در شان آنها نیست و با مشکلات اساسی در معیشت رو به رو هستند، پس باید تمهیداتی از سوی دولت‌ها برای مسکن و معیشت آنها درنظر گرفته شود تا آنها بتوانند حداقل دغدغه اجاره‌نشینی را نداشته باشند.

ماموستا کلشی‌نژاد در ادامه نیز با تبریک روز معلم و تسلیت شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری بیان کرد: استاد مطهری از شخصیت‌های بزرگ و مغز متفکر و دانشمند، فیلسوف و فقیه بود اما دشمنان او را به شهادت رساندند.

وی خاطرنشان کرد: نقشه شوم دشمنان منحوس جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون که همواره از سوی استکبار تغذیه شده‌اند این بود که مغزهای متفکر و دانشمندان را در بلاد اسلامی از بین ببرند تا آنها همیشه محتاج و مستعمره غرب باشند.

امام جمعه اهل‌سنت ارومیه اظهار داشت: دشمنان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، علمای بزرگی همچون آیت‌الله مطهری، آیت‌الله بهشتی و دانشمندان هسته‌ای را که سبب پیشرفت علمی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی کشور بودند با کمال قساوت به شهادت رساندند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه شقاوتمندان تاریخ بشریت همواره از سوی استکبار جهانی حمایت می‌شوند پس آنها هیچ زمانی خواستار پیشرفت و توسعه جوامع اسلامی نیستند بلکه می‌خواهند مردم دنیا تحت سلطه آنها باشند و آنها مدیریت جوامع را بر دست بگیرند.

ماموستا کلشی‌نژاد افزود: بی‌تردید معلم جایگاه و نقش حیاتی در جامعه دارد و با توجه به اینکه روز شهادت آیت‌الله مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده است، به این سبب است که معلمان نقش فراوانی در شکل‌دهی جوامع بر عهده داشته و در توسعه شخصیت و ارزش‌های اخلاقی جامعه نقش مهمی بر عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه معلمان ستون‌های اصلی جامعه هستند تصریح کرد: معلمان به سبب منزلت بالایی که در جوامع دارند باید به آنها احترام گذاشت.

امام جمعه اهل‌سنت ارومیه در ادامه خطبه‌ها با تسلیت شهادت امام جعفر صادق(ع) بیان کرد: ایشان از سلاله پاک پیامبر اکرم(ص) بوده و از لحاظ علمی سرآمد دوران خود بودند و اهل‌سنت نیز احترام خاصی به ایشان قائل هستند و حتی ابوحنیفه فرمود که شخصی عالم‌تر و باسوادتر از امام صادق(ع) ندیده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: امام جعفرصادق(ع) شخصیتی بود که تأثیر بسیاری در نشر دین مبین اسلام داشته و هم اکنون شاگردان ایشان در اقصی‌نقاط دنیا مشغول بسط و توسعه فرهنگ انسان‌ساز اسلام هستند.

ماموستا کلشی‌نژاد در ادامه نیز با اشاره به موضوع حیا در جامعه بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمود بزرگترین چیز در جامعه حیا است که اگر وجود نداشته باشد هر کاری در آن جامعه رواج یافته و ایمان و فضائل اخلاقی از بین می‌رود و دیوارهای محکم جامعه فرو می‌پاشد و دنیا را به سوی نابودی می‌کشاند. حیا جزو زیبایی و فضائل جامعه است و باید سیره پیامبر(ص) را در حیا به عنوان الگوی بشری قرار داد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • تاکید امام جمعه اهل سنت ارومیه برتکریم کارگران و معلمان
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است