Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@13:41:01 GMT

تحصیل جوانان 130 کشور در جامعة‌المصطفی در 400 رشته و گرایش

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۳۷۵۱

تحصیل جوانان 130 کشور در جامعة‌المصطفی در 400 رشته و گرایش

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران توانا، نشست مانع زدایی از ارتباطات علمی انقلاب با جهان اسلام با حضور حجت‌الاسلام محسن قنبری معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه‌المصطفی‌العالمیه(ص) در سرای بین‌الملل برگزار شد.

محسن قنبری با بیان اینکه دانشگاه ما، دانشگاه بین‌المللی اسلامی است، گفت: دانشگاه در سه حوزه کلان دانشی فعالیت‌های علمی خودش را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این حوزه‌ها علوم اسلامی است که در زمینه مطالعات قرآنی یا حدیثی، مطالعات فکری و اصولی، مطالعات تاریخ و سیره و مطالعات فلسفه و کلام و ادیان فعالیت می‌کند.

وی درباره حوزه علوم انسانی که دومین شاخه فعالیت ما در جامعه المصطفی (ص) است اظهار کرد: همه رشته‌های علوم انسانی را در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی تا پسا دکتری ارائه می‌کنیم، البته رویکرد علوم انسانی، رویکرد اسلامی است. در حوزه سوم، مطالعات زبان و فرهنگ ها صورت می‌گیرد.

وی‌ اضافه کرد: دانشگاه جامعه المصطفی‌ (ص) حدود ۴۰۰ رشته و گرایش دارد و مخاطبین ما بیش از ۱۳۰ ملیت است که در جامعةالمصطفی(ص) مشغول هستند و تقریبا از اغلب قاره ها دانشجو داریم.

وی افزود: آموزش در داخل کشور به زبان عربی و فارسی است اما در خارج از کشور زبان اصلی، به کشور میزبان بستگی دارد ولی زبان مباحث اسلامی عربی است. همچنین بیش از ۲۰۰ تفاهم‌نامه در داخل و خارج از کشور داریم.

محسن قنبری ادامه داد: تقویت روابط بین‌المللی ما از طریق آموزش عالی و پژوهش و نوآوری است، قبل از انقلاب در هیچ رتبه‌بندی علمی حضور  نداشتیم اما در رشد علمی رتبه ۱۴ دنیا را داریم.

معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعةالمصطفی‌العالمیه (ص) از ویژگی‌های دیپلماسی دانش خبر داد و در این خصوص ادامه داد: اولین اصل، توجه به بازیگران و شریکان ما در دنیا است و اصل بعدی تمرکز در آموزش عالی و پژوهش‌ها و نوآوری‌ها است. همچنین از دیگر ویژگی‌ها شناخت انگیزه‌ها از سوی بازیگران و از منافع متقابل است.

محسن قنبری در ادامه افزود: مذاکره و همکاری و حمایت دارای اهمیت است. ما باید در دیپلماسی دانش مسائل جهانی را مورد خطاب قرار دهیم و در ابتدا با دانشگاه‌های منطقه ارتباط معنا‌دار علمی بگیریم و سپس با دانشگاه‌های معتبر دنیا ارتباط برقرار کنیم.

در پایان نشست از کتاب« GLOCAL ENGLISH 2 » رونمایی شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مصلی المصطفی محسن قنبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است

به گزارش خبرآنلاین از فارس، صدها دانشجوی آمریکایی در پی اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه بازداشت و از دانشگاه اخراج یا تعلیق شدند، معاون وزیر علوم کشورمان از پذیرش دانشجویان آمریکایی اخراجی در دانشگاه‌های ایران خبر می‌دهد.

پلیس آمریکا در روزهای گذشته، صدها دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را بازداشت کرد، روسای دانشگاه هاروارد، ام. آی. تی، پنسیلوانیا و ماساچوست هم به خاطر اینکه در دانشگاه‌های تحت مدیریت‌شان دانشجویان از فلسطین حمایت کردند دادگاهی و عده‌ای از دانشجویان و اساتید اخراج شدند.

دانشگاهیان ایران اعم از دانشجویان، اساتید و مسؤولان در حمایت از هدف دانشجویان آمریکایی در پشتیبانی از مردم غزه و اعتراض به استکبار در تجمعاتی شرکت کردند.

رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور نیز ضمن حمایت از دانشگاهیان معترض آمریکایی، برای پذیرش اخراجی‌ها اعلام آمادگی کردند که این دانشجویان را با همان شرایطی که در کشور خودشان تحصیل می‌کردند پذیرش کرده و تسهیلات و امکانات تحصیل در اختیارشان قرار می‌دهند.

علی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه جامعه ایرانی اسلامی به معنای واقعی به محیط علم و عالم اهمیت می‌دهد و حرف‌های ما شعار نیست، می‌گوید که در سال ۱۴۰۱ دانشگاه‌های ما دچار بحران شد ولی هیچ نیروی نظامی داخل دانشگاه نشد و هیچ دانشجویی آسیب ندید اما ببینید در آمریکا چه خبر است.

وی عنوان می‌کند که درب دانشگاه‌های ایرانی به روی تمام افرادی که در دانشگاه‌های آمریکا محروم از تحصیل یا تعلیق شدند، باز است و هزینه تحصیل این دانشجویان رایگان است.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902393

دیگر خبرها

  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است