Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شنبه شب مرکز خبر حوزه حجت‌الاسلام و المسلمین‌ علس عباسی در دیدار رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی به تشریح فعالیت علمی مراکز و نمایندگی‌های جامعةالمصطفی در داخل و خارج ایران پرداخت و اظهار داشت: جامعةالمصطفی در سال ۱۳۸۶ با دستور رهبر معظم انقلاب از تلفیق مرکز جهانی علوم اسلامی با سازمان مدارس خارج از کشور تشکیل شد و مسئولیت آموزش دانش‌پژوهان غیرایرانی را در زمینه علوم دینی در داخل و خارج ایران برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قلمرو گسترده رشته‌ها و حوزه‌های دانشی جامعةالمصطفی، تنوع ملیتی و زبانی، ارائه آموزش‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی، پذیرش از دیگر مذاهب و ادیان، فعالیت دانشگاه مجازی المصطفی و غیره را بخشی از ویژگی‌های جامعةالمصطفی برشمرد و افزود: عمده آموزش‌های جامعةالمصطفی به زبان فارسی است و همه دانش‌آموختگان این مرکز زبان فارسی را می‌آموزند که از این جهت تجربه‌ای ارزشمند در اختیار جامعةالمصطفی وجود دارد و به اذعان متولیان زبان فارسی کشور اقدام های جامعةالمصطفی خدمت کم‌نظیری در زمینه گسترش زبان فارسی در سطح بین‌الملل و شکل‌دهنده سرمایه‌ انسانی ارزشمندی برای کشور به شمار می‌آید.

ریس جامعه المصطفی با اشاره به همکاری جامعةالمصطفی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی متعدد در ایران و دیگر نقاط جهان گفت: جامعةالمصطفی تاکنون حدود ۲۰۰ تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی داخل و خارج کشور به امضا رسانده است و این آمادگی وجود دارد در مورد دانشگاه مذاهب اسلامی نیز ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری شناسایی شود و در قالب تفاهم‌نامه به امضای دو طرف برسد.

رئیس جامعةالمصطفی در بخش پایانی سخنان خود، تصریح کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی از ظرفیت‌های بالقوه بسیار خوبی بهره‌مند است که می‌تواند در سطح بین‌المللی موثر باشد.

عباسی گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی سرمایه‌ای آکادمیک برای کشور به شمار می‌آید و جامعةالمصطفی آمادگی دارد ظرفیت‌ها و تجربه های خود را برای پیشبرد برنامه‌های این دانشگاه ارائه نماید.

 رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی نیز با قدردانی از خدمات و دستاوردهای علمی و فرهنگی جامعةالمصطفی در عرصه بین‌الملل، ابراز داشت: فعالیت‌های علمی جامعةالمصطفی، کاری اساسی و ریشه‌ای است که آثار و برکت های آن در طولانی ‌مدت بیشتر مشخص خواهد شد.

سید محمد حسینی همچنین خاطرنشان کرد: تحریم بی‌سابقه جامعةالمصطفی به دست دشمنان ما، نشان‌دهنده میزان تاثیر و ثمربخش بودن فعالیت‌های علمی و آموزشی این مرکز است.

وی ضمن استقبال از همکاری با جامعةالمصطفی در عرصه‌های گوناگون خاطرنشان کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی به دنبال گسترش فعالیت‌های علمی خود است و با توجه به سنخیت بسیاری از رشته‌های جامعةالمصطفی با برنامه‌های آتی این دانشگاه، تجربه جامعةالمصطفی در این عرصه می‌تواند برای دانشگاه مذاهب اسلامی راه‌گشا باشد.

 حسینی توسعه رشته‌های آموزشی، استفاده از ظرفیت استادان و دانش‌آموختگان جامعةالمصطفی، آموزش زبان فارسی، همکاری‌های بین‌المللی و غیره را از محورهای مورد نظر دانشگاه مذاهب اسلامی برای گسترش همکاری‌های علمی و آموزشی با جامعةالمصطفی برشمرد.

 در ادامه این جلسه که با حضور معاونان آموزش و ارتباطات و بین‌الملل جامعةالمصطفی و نیز برخی از مسئولان دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد، زمینه‌های ممکن برای گسترش همکاری‌ها مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این گفت ‌و گوها تا رسیدن به تفاهم‌نامه همکاری مشترک ادامه یابد.

برچسب‌ها حوزه علميه قم جامعه المصطفی العالمیه دانشگاه مذاهب اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم جامعه المصطفی العالمیه حوزه علميه قم جامعه المصطفی العالمیه دانشگاه مذاهب اسلامی اخبار کنکور دانشگاه مذاهب اسلامی تفاهم نامه زبان فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۲۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فدراسیون والیبال، سید میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت با دعوت همتای عمانی خود راهی این کشور شد.   تقوی در این سفر در جلسات متعددی با رئیس فدراسیون والیبال عمان در خصوص تبادل مربی، برگزاری کمپ مشترک در بخش‌ها و رده‌های سنی مختف رشته‌های والیبال ساحلی و سالنی به بحث و گفتگو پرداخت و با امضای یک تفاهم‌نامه مشترک، همکاری و تعامل ایران را با عمان آغاز کرد.   همچنین تقوی در این دیدار در خصوص افزایش تعامل و همکاری با فدراسیون حوزه خلیج فارس و کشور‌های عربی مذاکراتی داشت.   رئیس فدراسیون والیبال کشورمان در دیدار با سفیر ایران در عمان در خصوص لزوم حمایت فدراسیون‌های ورزشی در سفر‌های بین‌المللی توسط وزارت امورخارجه و سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در کشور‌های مختلف صحبت‌هایی انجام داد و با حضور در کمیته ملی المپیک عمان با دبیر کل این کمیته به گفتگو نشست.   بازدید و بررسی بیشتر امکانات والیبال عمان و همچنین بررسی زمینه‌های مشترک دو فدراسیون برای ارتقای سطح والیبال دو کشور از دیگر برنامه‌های امروز تقوی در عمان است.   رئیس فدراسیون والیبال ایران امشب؛ جمعه ۱۴ اردیبهشت به تهران باز می گردد.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟