Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام علی امامزاده رئیس مدرسه عالی مطالعات اسلامی جامعه المصطفی نمایندگی تهران در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو با اشاره به فعالیت های مدرسه عالی مطالعات اسلامی جامعه المصطفی گفت: این دانشگاه بین المللی به نام پیامبر گرامی(ص) مزین است و با عنوان دانشگاه بین المللی المصطفی و یا جامعه المصطفی العالمیه معروف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشورهای مختلف نمایندگی داریم و در ایران هشت الی نه شهرها نمایندگی وجود دارد.
 
وی افزود: ستاد اصلی این دانشگاه در قم است و با عنوان‌های مختلف بیش از چهار دهه فعالیت داشته و از سال 1387 بعد از اقدام دو مرکز بزرگ، این نام مبارک توسط رهبر معظم انقلاب از میان نام‌هایی که پیشنهاد داده شده بود، انتخاب شده بود.
 
رئیس مدرسه عالی مطالعات اسلامی جامعه المصطفی نمایندگی تهران در رابطه با رسالت این دانشگاه اظهار کرد: رسالت ما هم از عملکرد و هم از اساسنامه‌ای که وجود دارد مشخص است. در تمام مراکز ما چه در داخل ایران و چه خارج از ایران، یک نگاه فرا مذهبی وجود دارد و اسلام را با رویکرد عقلانی که واقعا در این دین وجود دارد و آن رویکرد با محبت و جاذبه‌ای که در این دین وجود دارد به جهانیان معرفی کنیم.
 
وی تاکید کرد: خوشبختانه در بسیاری از کشورها این فرصت برای کسانی که اصلا مسلمان نبوده‌اند و جزو اندیشمندانی بودند که علاقه داشتند تا در رابطه با اسلام مطالعه کنند، فراهم شده است. این افراد جدای از مسلمان، یهودی، مسیحی، زردشتی و حتی از دین‌های مختلف دیگری بوده‌اند.
 
حجت الاسلام علی امامزاده با اشاره به طول مدت دوره‌های این دانشگاه‌ها گفت: این دوره‌ها که از یک هفته تا یک سال متناسب با شخص و درخواستش و موضوعی که مورد علاقه‌اش می‌باشد، تعریف می‌شود. هم در قم و هم در تهران دوره‌های کوتاه مدت برگزار می‌شود و افراد مختلف می‌آیند.
 
وی تاکید کرد: این ظرفیت به قدری شناور و باز است که ما متناسب با درخواستی که به دستمان می‌رسد دوره را تعریف می‌کنیم و متخصصین آن رشته‌ها را اگر خودمان در هیئت علمی دانشگاه نداشته باشیم از دانشگاه‌های مختلف دعوت می‌کنیم و سعی می‌کنیم برای کسانی که علاقه‌مند هستند بهترین‌ها را ارائه دهیم تا با اسلام ناب محمدی آشنا شوند.
 
مدرسه عالی مطالعات اسلامی جامعه المصطفی در رابطه با نحوه تبلیغ و جذب دانشجویان بیان کرد: در سه دهه اول فعالیت‌های جامعه المصطفی بنا بر تبلیغ نبود و سیاست بر این بود تا با کار و فعالیت‌ها خودش را نشان دهد. تمرکز اصلی ما بر فارغ التحصیلان خودمان است. ما قائل بر این نیستیم که با امکاناتی که داریم افراد را جذب کنیم چرا که وقتی با امکانات افراد را جذب کنیم امکانات بالاتری آن‌ها را از ما می‌گیرد. در کشورهای مختلف رایزن‌های فرهنگی در سفارت خانه‌هایمان داریم و اطلاعات ما در اختیارشان هست. مراکز اسلامی که در کشورها هم رابط‌های ما در دیگر کشورها هستند.
 
وی درخصوص شرایط ورود به این دانشگاه‌ها عنوان کرد: چون در این دانشگاه‌ها ما به متقاضیان مدرک اصلی وزارت علوم را از مقطع کارشناسی تا دکتری اهدا می‌کنیم و رشته‌ها در حوزه علوم اسلامی و علوم انسانی است و تنوع بالایی دارد لذا باید شرایط وزارت علوم را به طور کامل رعایت کنیم. تمام واحدهایی که مصوب وزارت علوم است در تمام رشته‌ها باید اجرا شود البته ما یکسری واحدهای اضافی را هم داریم.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی ظهر شنبه در مراسم شهادت ششمین اختر آسمان ولایت و امامت، امام جعفر صادق (ع) در مصلی امام خمینی (ره) رشت ضمن تسلیت سالروز شهادت پیشوای امت اسلامی امام صادق (ع) اظهار کرد: شیعه به مذهب جعفری نیز تعبیر می‌شود زیرا شیعه مدیون کلاس‌ها و دانشگاه عظیم علمی و روایی است که از مکتب امام صادق (ع) دارد.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به ورود اسلام به برخی کشورهای اروپایی از جمله بوسنی تصریح کرد: برخی مسلمانان اروپا در تعالیم‌شان می‌گفتند «تاریخ اسلام پنجاه سال بعد از پیامبر (ص) را مطالعه و تحقیق نکنید» و هدف از بازداشتن مسلمانان از تحقیق در این زمینه، این بوده که مسلمانان نسبت به حوادث و اتفاقات رخ داده در درون جامعه اسلامی بعد از پیامبر آگاه نشوند؛ اما برخی تحلیلگران غربی که به آئین اسلام گرویدند اسلام را از همین رهگذر مطالعه و متوجه حقایق آن شدند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امام صادق (ع) ۳۴ سال امامت را بر عهده داشتند و آغازگر جهاد در عرصه فقه و فقاهت و تربیت جامعه اسلامی بودند، افزود: آن حضرت حدود ۴ هزار شاگرد تربیت کردند و در دوران حیات و امامت خویش با فشارهای منصور دوانیقی (لعنت‌الله علیه) مواجه شدند؛ ظلم‌ها و فشاری که منصور بر امام وارد کرد، بر هیچ امامی وارد نشده بود.

امام جمعه رشت با بیان اینکه منصور دوانیقی (لعنت‌الله علیه) همواره امام صادق (ع) را تحقیر می‌کرد و مورد شکنجه روحی قرار می‌داد گفت: او آرامش را از امام سلب کرده بود و بارها تصمیم به قتل امام را گرفته بود؛ سرانجام آن حضرت را به شهادت رساند.

وی با اشاره به اینکه تشکیل حکومتی مبتنی بر احکام و آرمان‌های اسلام از جمله اهداف و آرزوهای اهل‌بیت و عالمان دین در دوره‌های مختلف بود، افزود: اهل‌بیت عصمت و طهارت در دوران حیات‌شان، شکنجه‌های روحی و سختی‌های زیادی را متحمل شدند تا حکومتی مبتنی بر احکام اسلام تشکیل دهند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه حکومت اسلامی در ایران در سایه تلاش‌های شهیدان، امام و روحانیت شکل گرفت؛ حکومتی که آرزوی انبیا و اهل‌بیت عصمت و طهارت بود، تصریح کرد: دشمن امروز تلاش می‌کند ما را درگیر امور جزئی و سیاه‌نمایی‌ها کند تا از اصل نظام و حکومت اسلامی که مورد توجه انبیا و اولیا است فاصله بگیریم.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به بسط قدرت جمهوری اسلامی که معادلات تمام قدرتمندان جهانی را برهم زده و قدرت‌های نظامی را وادار به خضوع کرده است، افزود: با وجود هجمه‌های گوناگون علیه نظام اسلامی اما در این فضاهای مسموم جهانی نیز طعم شیرین اداره جامعه بر مبنای اسلام و مدیریت اسلامی در اذهان و دل‌های ملل نشسته است و ملت‌ها حکومت اسلامی و پیام جمهوری اسلامی را باور کردند و جمهوری اسلامی در سرتاسر دنیا تأثیرات شگرف خود را به منصه ظهور رساند.

امام جمعه رشت با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) مبنی بر اینکه «علم و عمل باید در کنار هم باشد» تصریح کرد: عمل بدون معرفت و دانش فایده‌ای ندارد البته علمی که با عمل همراه نباشد نیز فایده‌ای ندارد.

کد خبر 6096421

دیگر خبرها

  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • فرمانده سپاه شهرستان راسک معرفی شد
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود