Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه حوزه‌های علمیه – معاون آموزش جامعه المصطفی گفت: بسیاری از رشته‌ها و دروس ارائه‌شده در جامعةالمصطفی، تأسیسی و بی‌سابقه است که می‌تواند مورد استفاده مراکز دانشگاهی دیگر، به ویژه دانشگاه معارف لبنان، قرار گیرد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید جزایری در دیدار جمعی از مسئولان دانشگاه معارف اسلامی لبنان ضمن خوشامدگویی اظهارکرد: امیدوارم به برکت این دیدار، فرصت همکاری متقابل علمی و پژوهشی دو مرکز فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به سامان‌یافتگی مباحث علمی و آموزشی در شش ساحت دانشی در طرح تحول آموزشی المصطفی، خاطرنشان کرد: براساس این طرح، رشته‌ها و گرایش‌های ارائه‌شده در جامعةالمصطفی، در ساحت دانشی فقه و اصول، تاریخ، سیره و تمدن، فلسفه و حکمت، قرآن و حدیث، علوم انسانی- اسلامی و زبان و فرهنگ، به حدود چهارصد مورد خواهد رسید.
معاون آموزش المصطفی ادامه داد: در کنار این دوره‌های بلندمدت، جامعةالمصطفی دوره‌های کوتاه‌مدتی نیز برگزار می‌کند که حتی فراگیرانی از سایر ادیان نیز در آن حضور می‌یابند. همچنین جامعةالمصطفی، امکان تحصیل فراگیران اهل سنت را نیز براساس مذاهب خودشان فراهم آورده است.
وی با تأکید بر اینکه جامعةالمصطفی دارای ماهیت حوزوی است، ولی متناسب با نیاز‌ها و شرایط روز، از روش‌های آکادمیک نیز بهره می‌برد، اظهار کرد: مدارک جامعةالمصطفی با تأیید وزارت علوم صادر می‌شود و در برخی از کشور‌ها نیز رشته‌های آکادمیک با مدارک رسمی کشور‌ها ارائه می‌شود.
جزایری یکی از رویکرد‌های المصطفی را توانمندسازی دانش‌آموختگان به منظور بهره‌برداری از آموخته‌های خود در زمینه مورد نیاز در کشورهایشان دانست و یادآور شد: در طرح تحول آموزشی، دوره‌های مهارتی طراحی شده است تا طلاب پس از بازگشت به کشور خود بتوانند در کنار عمل به وظیفه دینی، توانایی لازم برای رفع نیاز‌های معیشتی خود را داشته باشد.
وی پرداختن به مباحث فرهنگی و تربیتی را مورد توجه جدی المصطفی برشمرد و در ادامه، برگزاری جلسات مشترک تخصصی بین استادان و اعضای هیئت علمی دو مرکز را در زمینه‌های مختلف مورد علاقه دو طرف پیشنهاد کرد.
معاون آموزش المصطفی ایجاد ارتباط استادان دو مجموعه و استفاده از تجربیات متقابل را در پیشرفت هر دو نهاد سودمند دانست و یادآور شد: بسیاری از رشته‌ها و دروس ارائه‌شده در جامعةالمصطفی، تأسیسی و بی‌سابقه است که می‌تواند مورد استفاده مراکز دانشگاهی دیگر، به ویژه دانشگاه معارف لبنان، قرار گیرد.
وی تبادل استادان، برگزاری دوره‌های بازآموزی، استفاده از تجربیات متقابل در طراحی رشته‌ها و متون آموزشی، آموزش زبان و... را از زمینه‌های مساعد برای امضای تفاهم‌نامه همکاری دو مرکز برشمرد.
«دکتر طلال عتریسی»، مشاور علمی و آکادمیک رئیس دانشگاه معارف لبنان نیز در این دیدار، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جامعةالمصطفی، به معرفی دانشگاه معارف پرداخت و گفت: هم‌اکنون، در این دانشگاه، که پنج سال از تأسیس آن گذشته است، رشته‌های ادیان و علوم انسانی ارائه می‌شود و دانش‌پژوهان در کنار تحصیل در این رشته‌ها، با علوم اسلامی نیز آشنا می‌شوند.
وی با تأکید بر وجود رویکرد اسلامی، اخلاقی و دینی در رشته‌های این دانشگاه، تصریح کرد: جامعةالمصطفی مرکزی بین‌المللی است که در این زمینه تجربه بسیار ارزشمندی دارد و علاقه داریم از این تجربه در عرصه‌های گوناگون بهره‌مند شویم.
لازم به ذکر است در این دیدار که با حضور مسئولان معاونت آموزش برگزار شد، زمینه‌های مختلف همکاری جامعةالمصطفی و دانشگاه معارف لبنان مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن جامعه المصطفی العالمیه معاونت آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد

مهدی صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: توانمندی‌های صادراتی استان بوشهر در قالب یک نمایشگاه در تهران عرضه شد که منجر به تفاهم‌نامه‌های همکاری برای فروش تولیدات و محصولات صادراتی استان شد.

وی با اشاره به معرفی تولیدات استان بوشهر به بازارهای منطقه‌ای و جهانی تاکید کرد: تفاهم‌نامه‌های خوبی در قالب این نمایشگاه امضا شد که فضای مناسبی برای توسعه صادرات است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به عقد چندین قرارداد فروش خارجی گفت: با امضای تفاهم‌نامه‌های جدید، صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد.

وی افزود: از مهمترین دستاوردهای این نمایشگاه معرفی زنجیره‌های ارزش محصولات راهبردی آبزیان، خرما، صنایع پایین دست پتروشیمی، مصالح ساختمانی، لوازم خانگی، خرما، خرما، آبزیان و مصالح ساختمان بود.

کد خبر 6095572

دیگر خبرها

  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • هوای زنجان این هفته ناپایدار خواهد بود
  • پیش بینی وزش باد نسبتا شدید در استان زنجان
  • ناپایداری‌های جوی در بوشهر افزایش می‌یابد
  • بازگشت سنت اعتراض‌ به دانشگاه‌های آمریکا | دانشجویان: تعامل با رژیم اشغالگر متوقف شود / سرکوب می‌کنید؟ مقاومت می‌کنیم
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال