Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین علی عباسی عصرشنبه درنشست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با روسای دانشگاه های قم بیان کرد: جامعه المصطفی العالمیه زیرساخت و اساتید برجسته دررابطه با آموزش زبان فارسی به دانشجویان و جذب اعضای هیات علمی خارجی دردانشگاه‌های کشور را دارد.
وی گفت:‌ وزارت علوم و مسئولان جامعه المصطفی برای جذب دانشجویان کشور عراق رایزنی‌های قابل قبولی با وزارت علوم کشور عراق داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: عدم انطباق بین زبان مبدا و مقصد مشکل تمام مراکز آموزش عالی کشور در جذب دانشجویان خارجی درایران است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد دانشگاه های کشور برای جذب دانشجویان عراقی مورد تایید وزارت کشور عراق قرار گرفته‌است.
عباسی خاطرنشان کرد: از آنجایی که ظرفیتهای دانشگاه های کشور در پذیرش دانشجویان داخلی درحال اشباع شدن است باید نسبت به پذیرش دانشجویان خارجی اقدام شود.
وی در ادامه گفت: قم از بستر و زمینه تاریخی و فرهنگی لازم را برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی و علمی بین المللی به ویژه درحوزه علوم انسانی برخوردار است.
وی اضافه کرد: جنبه علمی قم در کنار سایر ظرفیت‌های موجود دراین استان باید تقویت شود، قم همچنان باید منبع اصلی علوم اسلامی در طح جهان باقی بماند.
۴۳۲ کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه های قم برگزار شد
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های قم نیز دراین نشست، گفت:‌۴۳۲ کرسی آزاداندیشی دریک سال گذشته دردانشگاه‌های استان برگزار شده است.
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل پوررضا خاطرنشان کرد: برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی از مطالبه‌های مهم رهبری در مسیر شفاف سازی و ترقی علمی کشور می‌باشد.
وی همچنین گفت: برای بهبود وضعیت فرهنگی کشور باید ارتباط بین مباحث فرهنگی و آموزشی در بین اساتید تقویت شود.
وی خاطرنشان کرد: وزارت علوم کارگروهی برای ارتباط نزدیک به مباحث فرهنگی و آموزشی در سطح مراکز عالی کشور راه‌اندازی کند.
پوررضا با اشاره به مساله ازدواج‌های دانشجویی گفت: وزارت علوم در رابطه با مباحث ازدواج و خانواده ساختار منسجمی در سطح مراکز آموزش عالی کشور راه اندازی کند.
 

برچسب‌ها قم دانشگاه زبان فارسی ریاست جامعه المصطفی العالمیه جامعه المصطفی العالمیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم دانشگاه زبان فارسی جامعه المصطفی العالمیه قم دانشگاه زبان فارسی جامعه المصطفی العالمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت

نشست رسانه‌ای بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی یکشنبه -۱۶ اردیبهشت- با حضور محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، سعد سکندرخان رئیس موسسه فرهنگی اکو، سیدجواد موسوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی و محمد حسین‌زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

محمود شالویی در این نشست با اشاره به اینکه جوانان باید بیش از هر زمان دیگر به هویت ایرانی افتخار کنند، گفت: فردسی مظهر افتخار به ایران به شمار می‌رود، امیدوارم با برگزاری برنامه‌هایی بتوانیم کاری کنیم تا او را به نسل جدید بشناسانیم. اقدامات انجمن مفاخر به کتاب، برگزاری بزگداشت‌ها و همایش‌ها محدود نمی‌شود، ساخت مجموعه تلویزیونی، پویانمایی و فیلم سینمایی در دستور کار ما قرار گرفته و در نشست خبری درباره همکاری بنیاد فارابی و سازمان سینمایی اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با تاکید بر اهمیت معرفی جهانی فردوسی، افزود: امیدوارم در معرفی فردوسی از ابزار و زبان روز استفاده بیشتری شود و بتوانیم این برنامه‌ها را برای جهانیان قابل استفاده کنیم. در گرامیداشت فردوسی موضوع توجه به زبان فارسی بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار می‌گیرد. در لابه‌لای اقدامات، محور بودن زبان فارسی را در مورد توجه قرار می‌دهیم. ترجمه شاهنامه به زبان‌های زنده دنیا را با جدیت آغاز خواهیم کرد و سال آینده از تعداد ترجمه‌ها سخن خواهیم گفت.

سعد سکندرخان با اشاره به اینکه یکی از وظایف موسسه فرهنگی اکو برگزاری رویداد‌های فرهنگی در زمینه بزرگداشت مفاخر است، گفت: شخصیت فردوسی فرصت خوبی برای برگزاری این رویداد‌ها است. شخصیت‌هایی مانند مولانا و فردوسی به یک مرز و بوم محدود نمی‌شوند و به همه جا تعلق دارند.

رئیس موسسه فرهنگی اکو ادامه داد: اشعار فردوسی آنقدر زیبا است که اگر قرار بود در آن زمان جایزه نوبل ادبی فعال باشد، قطعا این جایزه به فردوسی تعلق می‌گرفت. متاسفانه تا به حال ترجمه‌ای از شاهنامه فردوسی به زبان اردو ندیدم، آرزو دارم بتوانم این کتاب را به زبان اردو بخوانم. البته یادگیری زبان فارسی را آغاز کردم.

او با اشاره به همکاری میان موسسه اکو و انجمن مفاخر، توضیح داد: از سال گذشته همکاری میان اکو و انجمن مفاخر شروع شده است. یکی از مهم‌ترین آنها بزرگداشت سعدی بود.

محمد حسین‌زاده با تاکید بر اینکه فردوسی با پایداری و مقاومت زبان فارسی را حفظ کرد گفت: فردوسی با حفظ جغرافیای فرهنگی رستم‌ها، سیاوش‌ها را تربیت کرد، وظیفه ما است که با بزرگداشت او و میراث او یعنی شاهنامه به راهش ادامه دهیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اشاره به پیچیدن ندای مظلومیت مردم فلسطین در جهان، ادامه داد: امسال به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت میراث فرهنگی و انجمن مفاخر سازمان‌ها و نهاد‌های مختلفی برنامه‌هایی برای فردوسی ترتیب دادند. در مشهد تمرکز این اقدامات انجام می‌شود.

او با اشاره به اینکه در طول دو سال گذشته از حماسه پژوهان تقدیر شده است، افزود: آثار و تلاش‌های این پژوهشگران در تاریخ کشور ماندگار است. تلاش است ورودی شهر‌های مختلف در سراسر کشور به نام فارسی باشد و میدان یا خیابانی را با نام فردوسی داشته باشد.

سیدجواد موسوی حکیم ابوالقاسم فردوسی را متعلق به دنیا و ایران دانست و ادامه داد: روز ۲۵ اردیبهشت بزرگداشت فردوسی، برنامه‌هایی در بخش‌های علمی، پژوهشی، فرهنگ و هنر برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی ادامه داد: روز بزرگداشت فردوسی با ایام دهه کرامت مصادف شده است. دبیرخانه ستاد اجرایی نتیجه ۶ ماه اقدامات خود را انجام داد، تا معرفی شخصیت فردوسی در عرصه عمومی ممکن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا