Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عباسی در دیدار مسئولان شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام اظهار کرد: امروز جامعة‌المصطفی ضمن پوشش تحصیلی جمعیت چشم‌گیری از دانش‌پژوهان غیرایرانی، بخش در خور توجهی از این بستر آموزشی را در عرصه تحصیلات فضای مجازی نیز فعال کرده است.

وی با بیان اینکه امروز ارتباطات دانشگاهی دنیای اسلام زمینه‌ساز فعال‌سازی دیپلماسی علمی و عمومی است، افزود: امروز چهارصد رشته و گرایش در طرح تحول آموزشی المصطفی مصوب شده است به طوری که همه مدارکی که در جامعة‌المصطفی در عرصه‌های حضوری یا مجازی صادر می‌شود، مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی با اشاره به این که بیش از هشت‌هزار نفر در دانشگاه مجازی المصطفی تحصیل می‌کنند، به چشم‌اندازهای برنامه‌های دانشگاه مجازی المصطفی اشاره کرد و گفت: جامعةالمصطفی در حوزه آموزش مجازی، آموزش‌های پودمانی و تک‌درسی را نیز ارائه می‌کند و این مهم همواره مورد توجه مدیران این مجموعه قرار دارد.

رئیس جامعةالمصطفی به اهمیت بازتعریف روابط میان‌دانشگاهی در قالب‌های پودمانی و کوتاه‌مدت اشاره کرد و افزود: ظرفیت جامعة‌المصطفی در عرصه آموزش مجازی بسیار ارزشمند است و تنوع‌های ملیتی در این حوزه، سرمایه‌ای والا برای انتقال به مراکز فعال در عرصه آموزش‌های مجازی به شمار می‌رود.

المصطفی بیش از 200 تفاهم نامه با دانشگاه‌های بین المللی دنیا دارد
وی، در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن اشاره به محورهای مهم همکاری دو یا چندجانبه میان‌دانشگاهی، تصریح کرد: جامعة‌المصطفی بیش از دویست تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های بین‌المللی جهان امضا و عملیاتی کرده است.

عباسی با تأکید بر این که بخشی از تفاهم‌نامه‌های همکاری جامعة‌المصطفی با مجموعه‌های دانشی جهان، فعالیت‌های مجازی را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد، تصریح کرد: در حوزه همکاری دانشگاه‌های جهان اسلام باید ضمن بازشناسی محورهای مهم، ظرفیت‌های داخلی را فعال‌تر کرد.

رئیس جامعةالمصطفی با بیان این که عضویت جامعةالمصطفی در اتحادیه‌های مختلف بین‌المللی، ظرفیت‌های بزرگی پیش روی مجموعه‌های دانشگاهی ایران قرار داده است، تصریح کرد: برای فعال‌سازی هر چه بیشتر دیپلماسی علمی و عمومی، باید از ارتباطات دانشگاهی دنیای اسلام بهترین استفاده را کرد و هیچ‌گاه از ظرفیت والای دانشگاه‌های مجازی غافل نباشیم.
انتهای پیام /

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری قرآن جامعه المصطفی العالمیه دانشگاه های مجازی جهان اسلام رئیس المصطفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است

نشست خبری مشترک الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و مسعود بهرامی، مدیرکل شهرستان‌های تهران با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد عصر امروز، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ضمن گرامیداشت روز معلم و هفته سمپاد بیان کرد: این دومین دوره از نمایشگاه دستاوردهای سمپاد است که با رشد و افزایش قابل قبولی در دستاوردها همراه بوده است.

وی افزود: هدف اصلی ما از به نمایش گذاشتن دستاوردهای مختلف سمپاد، کمک به صنایع مختلف برای شناسایی و جذب دانش‌آموزان نخبه است.

یاوری دستاورد دوم را کاربردی شدن پژوهش‌های دانش‌آموزان سمپاد برشمرد و ادامه داد: سومین هدف تشکیل شبکه سراسری از همه مناطق کشور برای ایجاد همکاری و دوستی در راستای پیشرفت علمی کشور است.

وی حضور بیش از ۲٠٠ مدیر و مسئول کشوری در این نمایشگاه را مهر تاییدی بر اهمیت آن توصیف کرد و گفت: سمپاد خود وارد تجاری‌سازی و پیاده‌سازی ایده‌ها نمی‌شود و تنها از نهادهای مسئول در این راستا بهره می‌برد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه چهار دهک اول از پرداخت شهریه مدارس سمپاد معاف هستند ادامه داد:مردم درصورت مشاهده موردی خلاف این رویه اطلاع‌رسانی کنند تا پیگیری شود.

یاوری در پاسخ به پرسشی درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد ویژه عشایر مناطق مختلف کشور توضیح داد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند. خوشبختانه سال گذشته دو مدرسه سمپاد ویژه عشایر عزیز راه‌اندازی و احداث شد. یکی از این مدارس در استان فارس و دیگری در استان آذربایجان غربی قرار دارد که به عشایر دختر و پسر اختصاص یافته است.

رئیس سازمان آموزش استعدادهای درخشان در خاتمه اظهارتش بیان کرد: مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر افراد شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند. ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و توانایی‌های لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه / وای به حال دانشگاهی که بانوی اول عضو هیات جذب اساتیدش باشد
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان