Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی در دیدار محمد خوش هیکل آزاد، سفیر جدید کشورمان در اندونزی که در ستاد مرکزی المصطفی حضور یافته بود، اظهار کرد: جامعة‌المصطفی در دو دهه حضور فعال در اندونزی، ضمن راه‌اندازی کالج اسلامی صدرا، همکاری تنگاتنگی با دانشگاه‌های این کشور ایجاد کرده است.
رئیس جامعةالمصطفی تقویت ارتباط با مجموعه‌های علمی برادران اهل سنت را از اولویت‌های فعالیتی نمایندگی‌های جامعةالمصطفی برشمرد و ابرازکرد: تقویت ارتباط برادرانه با پیروان مذاهب اسلامی، از رویکردهای تأکیدی جامعة‌المصطفی به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن اشاره به عضویت جامعةالمصطفی در اتحادیه‌های دانشگاهی در عرصه بین‌الملل گفت: جامعة‌المصطفی به رغم جوان بودن، بین مجموعه‌های علمی جهان ‌شناخته‌ شده است و با مجموعه‌های دانشی کشورهای مختلف مانند دانشگاه‌های اندونزی، همکاری گسترده‌ای رقم زده و نشست‌ها و فرصت‌های مطالعاتی مشترکی با دانشگاه‌های این کشور برگزار کرده است.
رئیس جامعة‌المصطفی دوره‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی را از ظرفیت‌های مهم مجموعه‌های علمی جهان برشمرد و خاطرنشان کرد: جامعة‌المصطفی ضمن راه‌اندازی رشته‌ها و گرایش‌های علمی متنوع، در طرح تحول نظام آموزشی خود، ‌عملیاتی‌سازی چهارصد رشته و گرایش را هدف‌گذاری کرده است.
عباسی به ویژگی‌های منحصر به فرد نمایندگی‌های جامعةالمصطفی در کشور اشاره کرد و یادآور شد: نمایندگی جامعةالمصطفی در تهران، ضمن ارائه مباحث علمی به مسلمانان، میزبانی غیرمسلمانان علاقه‌مند به مطالعات اسلامی را بر عهده دارد.
وی با بیان این که دانشگاه مجازی المصطفی از ظرفیت‌های رو به توسعه جامعة‌المصطفی به شمار می‌رود گفت: در سال جدید تحصیلی، بیش از هشت‌هزار نفر در دانشگاه مجازی المصطفی تحصیل می‌کنند که به تنهایی ظرفیت عظیمی در عرصه آموزش‌های مجازی به شمار می‌رود.
عباسی ضمن اشاره به تأسیس نمایندگی‌های جامعة‌المصطفی در 60 کشور جهان، المصطفی را از سرمایه‌های بزرگ انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های جامعةالمصطفی، این نهاد بین‌المللی را در عرصه دیپلماسی علمی و عمومی، به تنهایی می‌توان با همه دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور مقایسه کرد.
رئیس جامعةالمصطفی زبان و ادبیات فارسی و معرفی فرهنگ ایرانی اسلامی را در عرصه بین‌الملل، از ظرفیت‌های جامعةالمصطفی عنوان کرد و یادآور شد: انقلاب اسلامی، پیام معنویت، عدالت و عقلانیت برای جهانیان دارد.
عباسی، در بخش پایانی سخنان خود، ضمن تأکید بر همراهی و همکاری نهادهای بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: دیپلماسی علمی و عمومی، ظرفیتی بایسته و سرپلی برای پویایی دیپلماسی سیاسی و اقتصادی کشورها به شمار می‌رود.
محمد خوش‌هیکل آزاد هم در ادامه جلسه، ضمن تأکید بر جایگاه دیپلماسی عمومی در عصر جدید، بر استفاده از ظرفیت نمایندگی جامعةالمصطفی در اندونزی تأکید کرد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن جامعه المصطفی العالمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۰۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی روسا و مسئولان حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سالن سردار دلها سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد آیت‌الله مطهری و روز معلم، این روز را به اعضای هیئت علمی دانشگاه و معلمان بزرگوار تبریک گفت.

فرهنگ بیان کرد: شهید مطهری در کسوت یک روحانی آشنابه مسائل روز، چون معلمی روشنگر در محیط‌های علمی قبل از انقلاب به‌خصوص با ورود به دانشگاه همچون شمعی پرفروغ بسیاری ازقرائت‌های اشتباه از اسلام و دین را اصلاح و در تبیین عقلانیت با متهجرین دینی مبارزه کرد. منظومه آثار این استاد بزرگ زمینه‌های فکری و اعتقادی بسیاری از انقلابیون را جهت‌دهی کرد.

وی همچنین افزود: جا دارد از خداوند متعال علو درجات برای این شهید عزیز و همه شهدای انقلاب اسلامی را خواستار باشیم. امروز، روز معلم، روز استاد و گرامیداشت مقام معلم که تک تک شما عزیزان از جمله معلمین بزرگواری هستید که چون چراغ راهنما فرزندان این کشور را هدایت و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی جامعه و تولید دانش هستید.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی به‌خصوص آراستگی و شئون رفتاری را در دانشگاه‌ها مهم دانست و افزود: مسئله آراستگی و شئون که ازجمله مصادیق تربیت اجتماعی است و باید توسط مسئولان دانشگاه و استادان با برنامه‌ای منسجم و علمی در دستور کار قرار گیرد.

فرهنگ متذکر شد: ما باید بتوانیم به‌عنوان یک مجموعه فرهیخته و معتبر نقش خود را به‌خوبی در جامعه اسلامی ایفا کنیم. مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها علاوه بر تولید دانش و ارائه راهکار‌های علمی پژوهشی باید در حوزه‌های فرهنگی نیز پیشرو باشیم که قطعاً این اقدامات در دانشگاه می‌تواند سایر محیط‌ها را نیز متاثر بکند.

وی همچنین بیان کرد: وقتی به مقوله رفتار و پوشش و اجرای آن در دانشگاه اشاره می‌کنیم و باید برای این موضوع خاص برنامه داشته باشیم و در این راستا واحد‌های دانشگاهی باید برای داشتن فضایی آراسته همراه با شئونات رفتاری مناسب با محیط، با برنامه‌ریزی کاربردی مناسب نسبت به این مسئله داشته باشند.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به چهار اقطاب اثرگذار در تعلیم و تربیت اجتماعی نقش استادان را نقش‌محوری دانست و ادامه داد: نقش ذاتی استادان و معلمان از دیر باز هم آموزش و تربیت علمی بوده و هم پرورش اعتقادی و اجتماعی بوده است.

در ادامه جلسه هریک از مسئولان حاضر نقطه‌نظرات و موانع و چالش‌های اجرایی شدن بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی را در واحد‌های دانشگاهی بیان داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند