Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بین جامعه المصطفی العالمیه و دانشگاه آزاد اسلامی که عصر امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی رئیس جامعه المصطفی العالمیه برگزار شد، بیان کرد: میلاد باسعادت امام زمان (عج) را تبریک می‌‎گویم و خدا را شاکریم که این جلسه در شب نیمه شعبان برگزار می‌‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جامعه المصطفی العالمیه یک نهاد علمی شبکه‌ای است که مربوط به علم سنتی ایران و دینی می‌‎شود و با دارا بودن شبکه بین‌المللی، دانشجویان خارجی زیادی دارد، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یک شبکه دانشگاهی اجتماعی است که اکنون بنا داریم این شبکه دانشگاهی را در کشور‌های منطقه نیز گسترش دهیم.

مدل‌های انسجام در جذب دانشجویان خارجی 

طهرانچی با اشاره به تغییر ساختار دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید بیان کرد: در رویکرد جدید ستاد دانشگاه به علم، معاونت‌های تخصصی «علوم انسانی و هنر»، «علوم، مهندسی و کشاورزی»، «تحقیقات، فناوری و نوآوری»، «علوم پزشکی» و «آموزش‌های عمومی و مهارتی» ایجاد شده است و امیدواریم این نشست‌ها و تفاهم‌نامه‌ها منجر به فعالیت‌های مشترک و هم‌افزا شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه در حوزه بین الملل رشد خوبی داشته است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار دانشجوی خارجی دارد و در شش ماه گذشته ۱۲۰۰ نفر پذیرش دانشجوی خارجی داشته‌ایم. با توجه به دارا بودن مجموعه یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجویی، سعی داریم با فراهم کردن زیرساخت‌ها، تعداد دانشجویان خارجی را افزایش دهیم؛ سیاست ما در جذب دانشجویان خارجی مدل‌های انسجام‌یافته است.

طهرانچی اظهار امیدواری کرد که امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه بتواند به تحقق برنامه‌های این ۲مجموعه منجر شود.

موتور محرکه گام دوم انقلاب، حرکت علمی است

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی رئیس جامعه المصطفی گفت: انقلاب اسلامی در حوزه علم دستاورد‌های قابل توجهی داشته است. همانطور که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید کرده‌اند، موتور محرکه گام دوم انقلاب، حرکت علمی است که خوشبختانه در ۲دهه گذشته ظرفیت خوبی در داخل و فضای بین المللی ایجاد شده است.

دانشجو یک سرمایه بزرگ علمی است

وی ادامه داد: مراکزی مانند دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه با نگاهی که در دوره جدید در آن وجود دارد، ظرفیت بسیار خوبی برای دیپلماسی علمی کشور هستند. با توجه به جمعیت جوانان کشور، یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو، رقم قابل توجهی است که این موضوع از دستاورد‌های انقلاب اسلامی است. دانشجو یک سرمایه بزرگ علمی است که باید قدر آن را دانست.

عباسی با بیان اینکه جامعه المصطفی ۵۰ هزار دانشجو و طلبه از ۱۳۰ ملیت دارد، گفت: کمتر کشوری را سراغ داریم که دانشجویی در جامعه المصطفی نداشته باشد و این ظرفیت قابل توجهی است که می‌توانیم برای آینده، توسعه روابط علمی، دیپلماسی علمی و حضور علمی انقلاب اسلامی در جهان از آن استفاده کنیم. جمهوری اسلامی ایران به عنوان مجموعه‌ای صاحب فکر و گفتمان مطرح است و حضور آن از جنس فرهنگ، پیام علمی و معنوی است و جا دارد برای این کار ظرفیت‌های مشترک جامعه المصطفی و دانشگاه آزاد اسلامی را تجمیع کنیم.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه تأکید کرد: فارغ‌التحصیلان جامعه المصطفی به عنوان سرمایه‌های اجتماعی انقلاب اسلامی در جای جای جهان حضور دارند و یک شبکه انسانی ایجاد کرده‌اند که با علقه و وابستگی که به جمهوری اسلامی ایران دارند، می‌توانند در خدمت ترویج فرهنگ انقلاب باشند. دانشگاه آزاد اسلامی اگر بخواهد حضور جدی‌تری در کشور‌های منطقه داشته باشد، می‌تواند از ظرفیت‌های جامعه المصطفی استفاده کند.

ساختار دانشگاه آزاد اسلامی به سمت علم پایه رفته است

وی بیان کرد: همانطور که ساختار دانشگاه آزاد اسلامی به سمت علم پایه رفته است و حوزه‌های دانشی در آن مورد توجه جدی‌تری قرار گرفته، جامعه المصطفی نیز مبنای مجتمع‌ها و مراکز علمی خود را در حوزه صف، براساس ۶ حوزه دانشی «فقه و اصول»، «قرآن و حدیث»، «تاریخ، سیره و تمدن»، «مباحث علوم انسانی و اجتماعی»، «حکمت و مطالعه ادیان» و «مباحث فرهنگ و زبان» را قرار داده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی ادامه داد: جامعه المصطفی تاکنون وارد مباحث علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم پزشکی نشده است که می‌توانیم در این حوزه‌ها از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی کمک بگیریم تا طلاب و دانشجویان علوم انسانی و علوم اسلامی جامعه المصطفی بتوانند پس از فراغت تحصیل یا در حین تحصیل، در این حوزه‌ها نیز کسب دانش کنند.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه تأکید کرد: جامعه المصطفی در کشور‌های هندوستان، افغانستان و پاکستان ظرفیت خوبی دارد که می‌توانیم در راستای انجام مأموریت‌های محوله براساس تفاهم‌نامه همکاری در زمینه همکاری‌های بین المللی با دانشگاه آزاد اسلامی در این کشور‌ها مشارکت داشته باشیم.

وی با بیان اینکه جامعه المصطفی با تجارب ارزنده‌ای که در آموزش زبان فارسی به دانشجویان و طلاب خارجی دارد، می‌تواند به دانشگاه آزاد اسلامی کمک کند، گفت: می‌توانیم براساس تفاهم نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی، کلاس‌های آموزش زبان فارسی را برای دانشجویان خارجی این دانشگاه برگزار کنیم تا دانشجویان بتوانند پس از ۶ ماه حضور در این کلاس‌ها، آمادگی حضور در کلاس‌های درس دانشگاه را داشته باشند.

عباسی در پایان اظهار کرد: امیدواریم این تفاهم نامه، زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم کند و موجب خیر و برکت برای نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند

آیت الله سید احمد علم الهدی روز یکشنبه و در نشست با اعضای هیات رییسه دانشگاه فردوسی مشهد در محل این دانشگاه گفت: دانشگاه فردوسی مشهد دارای ذخایر علمی بسیاری است و یکی از دانشگاههای دارای برتری علمی در کشور است که توانسته افراد بزرگ و سرشناسی که در علوم تاثیر گذارند را در خود پرورش بدهد ولی متاسفانه در نشان دادن این عظمت علمی و استفاده از آن برای حل مسائل جامعه توجه ویژه ای صورت نگرفته است.

وی افزود:مردم و یا مسوولان دستگاه‌ها و نهادها قرار نیست به دنبال دانشگاه بیایند و به عبارتی این دانشگاه است که باید در ارتباط با جامعه نقش اثرگذار خود را ایفا کند.

وی ادامه داد: ظرفیت دانشگاه در اثرگذاری در حوزه های مختلف از جمله فناوری، معدن، علوم انسانی، تربیت جامعه و فرهنگ سازی در جامعه بسیار است ولی دانشگاه باید خود را در این زمینه ها به جامعه اثبات کنند تا مشتری برای داشته های دانشگاه پیدا شود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: سرمایه گذاران به دنبال ایجاد بهره و منفعت برای خود هستند و شاید تجربه یک تکنسین را به دانش یک متخصص دانشگاهی ترحیح دهند و این در حالی است که باید دانشگاه توانایی خود را به جامعه هدف اثبات کنند تا آنان از دانش این مجموعه علمی بهره ببرند؛ متاسفانه این نکته در بیشتر دانشگاه های کشور مورد غفلت قرار گرفته است.

علم الهدی همچنین به نقش مسایل فرهنگی و توجه به موضوع جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ایجاد پردیس زندگی و خوابگاه متاهلی حرکت ارزشمندی است که می‌تواند در رونق ازدواج دانشجویی نقش بسزائی داشته باشد و البته باید به این موضوع توجه داشت که اگر امکان تغییر در احداث آن برای بهره مندی بیشتر دانشجویان وجود دارد، مورد توجه قرار گیرد.

بال قوی برای دولت سیزدهم

رییس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست گفت: این دانشگاه سعی کرده است تا با حضور نیروهایی که نگاه نوآور به حل مسائل کشور دارند مسائل و مشکلات را حل کند و به عنوان یک بال قوی در دولت سیزدهم نقش آفرین باشند.

مسعود میرزایی افزود:دانشگاه فردوسی مشهد جزو دانشگاه‌های باسابقه و برتر کشور است و در عرصه های مختلف علمی اقدامات بسیاری انجام است و اکنون به حوزه علوم انسانی با نگاه اسلامی و تولید علم توجه بسیاری شده است تا امکان ایفای نقش های جدیدی در جامعه و کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: در طول فعالیت مدیریت جدید این دانشگاه سعی شد تا نیروهای انقلابی و متخصص که نسبت به این کشور دغدغه مند هستند، جذب دانشگاه شوند تا در نهایت، دانشگاه برای آینده کشور داشته‌های بسیاری ارائه کند و بر همین اساس باید، غفلت نسبت به حوزه علوم انسانی نیز کاسته شود.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که به آن توجه شده است، افزایش سرمایه اجتماعی در دانشگاه است و بر همین اساس، برخی از معوقات دانشگاهیان که مدت ها بر زمین مانده بود با رایزنی، کار جهادی و شبانه روزی پرداخت شد.

میرزایی افزود: می خواهیم دانشگاه فردوسی مشهد، یک دانشگاه تمدن ساز و الگو باشد تا بتواند نقش فعالی در سطح استان، کشور و حتی عرصه بین المللی، ایفا کند تا در توسعه و رونق کسب و کارها و یاری به حوزه اقتصاد دانش بنیان، موثر باشد.

رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: علم و دانش، مصدر عالم و شخصیت دهنده به آن هستند و اگر علم نورانی شود تمام مشتقات وابسته به آن نیز نورانی خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی ایمانی مقدم افزود: علمی که منجر به اخلاص، عمل و بصیرت شود باعث می‌شود برکات به دانشگاه و جمع دانشگاهیان اضافه شود.

وی ادامه داد: همراه کردن علم با اخلاق باید در اسناد بالادستی دانشگاه مورد توجه قرار گیرد تا منجر به تحول محتوایی در دانشگاه شود و در این راستا، تحول در ارائه دروس معارف نیز باید مورد توجه باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است