Web Analytics Made Easy - Statcounter


چهل و چهارمین شماره از مجله نجات که به مسائل بانوان و جامعه می‌پردازد، ویژه پاییز و زمستان ۲۰۱۷ در ۱۱۱ صفحه توسط دانشگاه المصطفی در بیروت منتشر شد.

به گزارش امتداد نیوز، این مجله طبق معمول در سه بخش که مهم ترین آنها پرونده ویژه است، تنظیم شده است؛ بخش پرونده ویژه به مسائل تربیت در خانواده و جامعه پرداخته وعناوین ذیل به چشم می‌خورند:

تربیت در اسلام، اهداف و روش‌های آن، نوشته دکتر شیخ حسان عبدالله رئیس تجمع علمای مسلمان در لبنان، ادب کردن و مجازات در تربیت اسلامی، نگارش سید محسن جواد، استاد دانشگاه المصطفی در بیروت، مجازات تربیتی، مقبولیت و یا مردود بودن آن، اثر شیخ اسعد بن قیداره، استاد دانشگاه المصطفی در لبنان، تنبیه کودک، از ممنوعیت کتک زدن از روی خشم تا تنگ کردن حلقه ادب کردن، نوشته شیخ سامر توفیق عجمی، پژوهشگر دانشگاه المصطفی در بیروت، ملازمت میان آموزش و ادب کردن، قرائتی در متون دینی، نگارش شیخ امین ترمس، معاون تربیتی فرهنگی دانشگاه المصطفی در لبنان، کتک زدن فرزندان در روایات فقهی، نوشته شیخ اسماعیل حریری و از خانواده تا مراکز آموزشی و تربیتی، تحقیقی از روزنامه‌نگار لبنانی خانم فاطمه خشاب درویش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش که رایزنی فرهنگی ایران در بیروت آن را تهیه کرده و برای انتشار در اختیار مهر قرار داده، دو بخش دیگر این مجله دارای مطالب متنوعی است، اما اختصاص بخش ویژه به مسائل تربیت و به ویژه تنبیه کودک شایان توجه است.

true برچسب ها : بیروت دکه روزنامه معرفی نشریات true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه

به گزارش «تابناک» به نقل از  خبر نامه امیر کبیر، سعید موسی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.

پیکر این دانشجو شامگاه ۱۳ اردیبهشت در اتاقش در کوی دانشگاه تهران پیدا شده است.
 
روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در پیامی با تایید مرگ سعید موسی‌نژاد، درگذشت او را به خانواده و هم‌کلاسی‌هایش تسلیت گفته است.


سعید موسی‌نژاد دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

سعید موسی‌نژاد، اهل اردبیل بود و ساعاتی پیش از اقدام به خودکشی در پستی در اینستاگرامش سخنان آخر خود را منتشر کرده بود.

در هفته‌های گذشته خبر خودکشی و مرگ دست‌کم دو پزشک در شهرهای تهران و جاسک نیز منتشر شد
 
رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در آبان ماه سال گذشته از خودکشی منجر به مرگ ۱۶ دستیار پزشکی (رزیدنت) طی یک سال خبر داده بود.
 
اگر شما یا نزدیکا‌نتان به خودکشی فکر می‌کنید، در ایران با «اورژانس اجتماعی» به شماره تلفن ۱۲۳ یا «اورژانس شهری» به شماره ۱۱۵ یا «صدای مشاور» با شماره ۱۴۸۰و  یا «اورژانس روانپزشکی تهران» با تلفن ۴۴۵۰۸۲۰۰ تماس بگیرید.
 

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • لبنان پیشگام اولین اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی در جهان عرب
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد
  • از بازیگوشی در رشد کودک تا بیزبیز فراموش‌کار در رشد نوآموز
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور